JazzSkaBrass Agency

0613388071

Op zaterdag 16 juni vindt er vanaf 21.00 uur een bijzonder concert plaats in het Witte Hoes in Adorp. De blues/-soulband B-None treedt samen met de formatie Jazzskabrass op voor het goede doel. En dat is AMANI, een Tanzaniaanse jeugdorganisatie die hulpverlening biedt aan straatkinderen in onder meer de steden Moshi en Arusha. AMANI verzorgt voor straatkinderen opvang, veiligheid, gezondheidszorg, onderwijs en bevordert hereniging met de familie. Mis uw kans niet om te ervaren op de exacte locatie no deposit slots keep winnings. Je zult tevreden zijn!

Het is voor B-None een reünie. De band is drie jaar geleden gestopt, maar komt nu weer bij elkaar voor dit benefietconcert. Het repertoire varieert van gevoelige bluesballads tot knallende soulhits. De band bestaat uit Frits Schiphouwer op drums, op toetsen Hans Keijer, Pieter-Paul van der Meer zang/gitaar, op bas Erik de Jonge en als blazers John Doon, Heine van Calker en John Vaneman. Deze laatste heeft Amani Straatkinderen in Tanzania al enige malen bezocht en gezien welk een belangrijk en nuttig werk zij doen voor de jongeren die in zeer deplorabele omstandigheden op straat moeten leven. 

JazzSkaBrass is een achtkoppige formatie in 2015 opgericht door de Winsumers John Vaneman en Heine van Calker. De band speelt een vrolijke mix van ska, blues en jazz met een stevig New Orleans-sausje. De vermaarde Dirty Dozen Brassband en het New York Ska Jazz Orchestra zijn hun grote voorbeelden. Het repertoire is veelzijdig, vrolijk en swingend. 

De optredens beginnen op zaterdag 16 juni 2018 om 21.00 uur. Plaats: ’t Witte Hoes, Provincialeweg 37, 9774 PA Adorp.
Voor meer informatie over

. Entree: €. 2,50. 

Categorieën: Optredens

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *